Orman kahramanları yangın tehlikesine karşı hazır

Orman kahramanları yangın tehlikesine karşı hazır Bandırma, Dursunbey, Alaçam ve Gönen Orman İşletme Müdürlüklerinde gerçekleştirilen eğitimlerle personelin yangınlara müdahale yetenekleri güçlendiriliyor. Gönen Orman İşletme Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen eğitimlere katılan Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, tatbikatların ekip çalışması ve müdahale pratiğini geliştirdiğini vurguladı. Yangınlara karşı hazır ve etkin bir şekilde müdahale edilmesinin önemine dikkat çeken Kayıran,...

Orman kahramanları yangın tehlikesine karşı hazır

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orman kahramanları yangın tehlikesine karşı hazır

Bandırma, Dursunbey, Alaçam ve Gönen Orman İşletme Müdürlüklerinde gerçekleştirilen eğitimlerle personelin yangınlara müdahale yetenekleri güçlendiriliyor.

Gönen Orman İşletme Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen eğitimlere katılan Balıkesir Orman Bölge Müdürü Kemal Kayıran, tatbikatların ekip çalışması ve müdahale pratiğini geliştirdiğini vurguladı. Yangınlara karşı hazır ve etkin bir şekilde müdahale edilmesinin önemine dikkat çeken Kayıran, personel ve vatandaşların güvenliğinin öncelik olduğunu belirtti.

Orman Kahramanları Yangın Tehlikesine Karşı Hazır

Orman yangınlarının Akdeniz bölgesinin bir gerçeği olduğunu hatırlatan Kayıran, kazasız ve hasarsız bir yangın sezonu geçirme temennisinde bulundu.

Orman kahramanları yangın tehlikesine karşı hazır

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.